www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Kuukausi vielä? (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 07.02.2019, 09:08 @ raaka

Henkilökohtaisesti naureskelin tuolle "100e lisää kuussa eläkkeeseen" slogania. Sillä saadaan hölmöläiset äänestämään "puoluettaan" niinkuin ennenkin. Ja tapansa mukaan (niinkuin muutkin) vaalien jälkeen toteavat että "nyt ei ole rahaa toteutttaa vaalilupauksia". Mutta tällä valehtelulla saadaan kansa pysymään äänestäjinä ja synnytetään toivon kipinä. Niinkuin haave lottovoitosta. Ja toinen hyväkäs saa äänestäjänsä pysymään ruodussa kyselemällä "asiantuntevasti" että "missäs se teidän rahakirstu on". Josta päästään ennen vaaleja vaalien jälkeiseen tunnelmaan ja odottamaan tilannetta kun voidaan sanoa "Mutta mehän sanottiin jo aikoinaan...".

Jos tarkastellaan asiaa toisin... Lapsille ei riitä 100e/kk korotusta. Mistä se tulisi eläkkeeseen? Lapsia kun näyttää kuitenkin olevan vähemmän kuin eläkeläisiä:

http://www.stat.fi/tup/suoluk/suoluk_vaesto.html

Tosin, voi olla että kohta riittää rahaa lapsillekkin jos syntyvyys jatkaa samaa kulkua. Se kun on puolittunut lyhyellä aikaa. Ja jatkaa laskuaan:

http://www.stat.fi/til/vaerak/2017/01/vaerak_2017_01_2018-10-01_tau_004_fi.html

Ehkä tämä kannattaisi ottaa vaaliteemaksi, vaikka se on tähän asti ollut se kaikkein petetyin/kulunein vaaliteema. Mutta sillä saattaisi saada kansan havahtumaan.

  luettu 100 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108390 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!