www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Ranska vettä suurlähetystön Italiasta (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 07.02.2019, 20:55 @ Pälkäneeltä päin

Nyt on Macron vetässyt herneet nenäänsä ja vetää Roomasta Ranskan lähetystön pois. Syynä on Italian henkinen tuki Keltaliiveille sekä lausunnot Ranskan siirtomaapolitiikasta. Maron ja ranskalaiset eivät halunne kuulla historiastaan.

Viimeisin niitti oli Italian päämisnisterin tapaaminen Ranskan Keltaliivien johtajan Chalenconin kanssa. Ja vielä Ranskan maaperällä.

No, katsotaan kuka seuraavaksi kutsuu kotiin ja ketä.

Italian populistien kannattaisi olla kuin kusi sukassa. Maa on todella velkainen ja kun noin suuri talous lähtee kyntämään, vaikutukset ovat todella massiiviset. Siinä ei ole voittajia. Omassa pesässä on riittävästi siivottavaa.

Italian on kyllä turha lähteä arvostelemaan Ranskan siirtomaa-asioita. Italia lähti aikanaan takki auki valloittamaan maailmaa Espanja, Ranskan, Hollannin ja muiden sen aikaisten mahtimaiden perässä. Koukkuun tarttui Somalia ja Eritrea, suuria rikkauksia tuskin kumminkaan saivat? Enkä ole tietoinen, ovatko noita maita mitenkään edes yrittäneet kehittää, tuskin. Tämän päivän uutisten mukaan mafiosot ovat kyllä huippuja kuljettamaan tyttöjä ja naisia Italiaan prostituoiduiksi.

  luettu 90 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108390 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!