www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Nordstream-2:kin hiertää (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 08.02.2019, 10:06 @ Pälkäneeltä päin

Ranskalla tuntuu olevan muitakin kipupisteitä kuin Keltaliivit. Nyt ollaan hakauksissa Saksan kanssa Nordstream-2 kaapuputken maihinnousupäästä. Ranska ei haluakkaan nyt että kaasuputki rakennettaisiin Saksaan koska silloin Saksa olisi merkittävässä asemassa kaasunjakelijana eurooppalaisille, turvaten oman kansansa edun ensin. Joka on tietysti luonnollista, koska jos putki vietäisiin Ranskaan niin olisi ilmeistä ettei muu manner eurooppa saisi kaasua ennenkuin ranskalaisten tarpeet on tyydytetty.

"Pariisi" haluaa äänestyttää putken toisesta päästä ja "Berliini" on tekee kaikkensa lobatakseen olemassa olevaa suunnitelmaa. Merkel varoittaa saksalaisia samalla että tämän kaasuputken myötä Saksa sitoo itseään entistä enemmän Venäjän varaan energiatoimituksissa.

Ööö... Ensin halutaan ajaa alas ydinvoimalat, sitten kivihiilivoimalat, bensiinin ja dieselin myynti yksityistahoille lopetetaan ja sitten ruvetaan kinaamaan siitä ainoasta suuremmasta anergialähteestä: kaasusta. Kuinka tyhmiä Saksan ja Ranskan päättäjät oikein ovat? Onko tämä selkeä todiste glyfosaatin vaaroista?

No, saas nähdä millainen sirkus tästä äänestyksestä tulee.

  luettu 85 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108390 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!