www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Suomalaiset SS-miehet (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 09.02.2019, 22:23 @ raaka

Televisiossa haastattelivat tätä "dosenttia"kovin oli hataralla pohjalla hänen tietonsa mistä muka oli jotain tietävänsä ainoastaan luuli.Tuli mieleen miehen
olemuksesta Jope Ruonansuu tohtorina ,
. Että se siintä.

Tämä oli eri tutkija kuin hän, joka kirjoitti asiasta kirjan. Turha arvostella, koska asiakirjoihin on ollut vapaa pääsy ja lyhyistä sotilaiden muistiinpanoista käy ilmi homman nimi.
Mitään hataraa ei ole. "Juutalaisten teloittamiseen riittää huonompikin ampumataito". Suora lainaus SS-mies Olavi Karpalolta.
Määräys operaatio Barbarossassa oli, että sotavankeja ei oteta. Kaikki tapettiin ohjeiden mukaan: venäläiset, juutalaiset, vammaiset, politrukit jne. Rantoon Raakan SS-kamut olivat tietty viattomia kuin taivaanlinnut.
Mutta ei se mitään, hyvää on se, että sodassa ei ole glooriaa. Pakko oli tehdä, niinkuin oli käsketty. Eipä tuosta kukaan varmaan ole puhua halunnut.

Kehotan Raakaa käymään läpi SS-puhdistukset Euroopassa ilman lahtarilaseja, tietoa kyllä löytyy. Siinä on ihmiskunnan historian raain ja järjestelmällisin tappokoneisto ollut asialla. Stalin oli hidas pikkutekijä tuohon verrattuna, tosin järjestelmällinen verilöyly oli sekin.

  luettu 129 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108379 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!