www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

"Taseet töihin" (Talous ja raha)

kirj. KMS, 10.02.2019, 01:26 @ JuX

Kyllä on Sipilän Kepulit ajautuneet kauaksi alkuperäisestä alkiolaisuudesta. Suomalaisesta hyvinvointivaltiosta on kovaa vauhtia tulossa pahoinvointivaltio, kun tätä VAKEa ja yksityistämisvimmaa seuraa.

Kun ihan kansalaisten peruspalveluja siirretään veroparatiisifirmojen hoidettaviksi, pitäisi ihmisten pikku hiljaa tajuta, että julkisella puolella ei kohta ole kuin kalliit kiinteistöt jäljellä. Voi olla, että parinkymmenen vuoden kuluttua meillä on Amerikan malli. Suurella osalla väkeä ei ole varaa sairastaa eikä liian vanhaksi ja raihnaiseksi kannata tulla ollenkaan. On se upeaa tämä valinnanvapaus, jooko? Olisipa valinnainen eutanasia myös! Kyllä varmaan moni ottaisi tämän kortin.

Niinpä. Eipä taida lestadiolaisten suviseuroissa tai bisnesmiesten hyvä-veli-looseissa paljon alkiolaisuudesta keskustella. Ehkä Sipilä joskus Alkion nimen on kuullut.

Vai olisiko kyseessä se Kokoomuksen 2011 vaalien alla hehkuttama paremminvointivaltio, jossa köyhät älköön vaivautuko.

Vaalivideolta voi bongata tuttuja paremminvointivaltion "köyhiä", joille valtio on ollut ja on vain ponnahduslauta rahakkaisiin suojatyöpaikkoihin ja yhteiskunnan etuoikeutettuun eliittiin.

https://www.youtube.com/watch?v=XXpBBq9CS1U

  luettu 77 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108390 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 13 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 13 vierasta)
Ota yhteyttä!