www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Lineaarinen

Tulevia kansantauteja(ko?) (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 27.12.2017, 23:15

Olin tänään puhelinyhteydessä keskeisempään eurooppaan jossa E:n tytär oli lähdössä oman tyttärensä kanssa voimistelemaan ja treenaamaan. Huumorilla kysäisin että mihinkäs lajiin tulevaa staraa valmennetaan, mutta kyse ei ollutkaan sinänsä urheilusta, vaan lapsista ja heidän motoriikastaan. On nimittäin havaittu että koulunsa aloittaneista ja sielä jo olevista lapsista todella moni ei enää pysty kävelemään takaperin!!

Ööö.. miten niin eivät pysty kävelemään takaperin? Juuri siitä on kyse: Eivät pysty kävelemään takaperin. He pystyvät ottamaan yksi-kaksi askelta taakseppäin jonka jälkeen pyllähtävät persuksilleen. Nyt ensialkuun ongelmaa koitetaan korjata voimistelemalla ja harjoittamalla tasapainoa kuten trambolineilla, puomilla kävelyllä ja muilla vastaavilla tavoilla. Herra E. kuitenkin oli sitä mieltä että ruoka on perimmäinen syyllinen. Roskaruokalat, valmiit einekset, muovikelmupakkaukset ja lämmitystä vaille valmiit annokset ovat hänen mielestään suurimmat syyliset. Ja toisaalta, näkeehän pakkaustavat ja -materiaalit Suomessakin. Vain vauvanruuat ovat lasipurkeissa. Ja säilykkeet jotka ovat silöntäliemessä tms.

En ollut tästä aikaisemmin kuullutkaan tai lukenut. Joten yritetäänkö tätä ongelmaa piilotella ja tuoda päivänvaloon vasta kun se on ratkaistu? Mene ja tiedä. Mutta saas nähdä mitä tulevaisus tuo tullessaa.

Suomessa kaikki kouluun menevät lapset pystyvät kävelemään takaperin, eikös vaan?

  luettu 1123 kertaa

Tulevia kansantauteja(ko?)

kirj. mvonkarne, 03.01.2018, 09:57 @ Pälkäneeltä päin

Äkkiäarvaten etsisin syypäätä SYNTEETTISISTA rokotteista. Ne penteleet kun immunosoivat vaikka ja mille. Esim. kuten narkolepsian tapauksessa piikki sai valkosolut syömään unta sääteleviä osia(reseptoreja) aivoista. Ja jotkut vielä näitä vetää vapaaehtoisesti nuhakuumetta estääkseen? Paras influenssarokote on sairastaa se tauti muutaman vuoden välein, ja silloinkin se on lievähkö jos on vitamiinitasot kunnossa, etenkin D.

Se että kananmunassa kypsytetyt elävät pöpöt, joita sitten heikennetään/tapetaan, aiheuttavat rokotteissa sivuvaikutuksena lähinnä satunnaista kananmuna-allergiaa, joka menee useimmiten muutamassa vuodessa ohi(loppuuko muukin teho samalla, on toinen kysymys), on varsin pientä verrattuna näihin uusiin "synteettinen pintaproteiinin osa + immuunivahvenne + runsas lisäaineistus" aiheuttamiin ongelmiin. Allergiat on pikkujuttuja verrattuna autoimmuunisairauksiin.

Niin ja siitä d-vitamiinista. Kestää noin viikko elimistöltä tehdä siitä sitä ainetta mikä toimii välittäjäaineena T-imusolujen triggaillessa makrofageja syömään pöpöjä. Sen vuoksi, seerumin D-vitamiinipitoisuus on syytä pitää jatkuvasti riittävän korkealla. Ei enää oikein ehdi sitten kun infektio iskee. Toki saattaa ehkäistä taudin kehittymisen keuhkokuumeeksi silloinkin. Eikä sitä liikaa voi syödä; toksinen raja vaatii sen, että vedät purkin päivässä 100mikronisia kuukauden ajan (tämän testasi yksi tutkija joskus muinoin itsellään tahallaan, kun yritti todistaa kollegoilleen ettei toksista rajaa ole, kuten käytännössä ei siis olekkaan).

  luettu 930 kertaa

Tulevia kansantauteja(ko?)

kirj. Pälkäneeltä päin, 03.01.2018, 10:48 @ mvonkarne

Kun itse tätä tuumailin mielessäni niin roktteisiin kallistuin minäkin. Mietin että mikä olisi eurooppalaisessa yhteiskunnassa muuttunut vuoden 2010 jälkeen niin paljon että se toisi mukanaan näin laajoja ongelmia. Ravinto ei ole oleellisesti huonontunut eikä Round-Uppiakaan ole vielä korvattu muilla myrkyillä. Ainoa suuremmin muuttunut asia ovat rokotteet, niin määrien kuin uusien rokotteidenkin osalta. Tämä selittäisi hyvin sen miksi läkärit eivät löydä syytä epidemiaan. Eihän sitä saa löytää rokotteista.

Vähän samanlainen asia kuin Oulun oudot nokkaremmien katkeilut autoissa.

  luettu 915 kertaa
Keskustelun etusivulle
106511 viestiä 8462 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!