www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Lineaarinen

Turkin sota (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 23.01.2018, 11:20

Tässä muutama päivä sitten Turkki hyökkäsi Syyrian puolelle. Lehdistössä kerrotaan että ISIS-joukkoja vastaan, mutta jostain syystä amerikkalaiset pahoittivat mielensä tästä hyökkäyksestä. Syyrian puolella Afrissa kun olikin USA:n tukemien liittutuneiden joukkoja jota joutuivat kohteeksi. NO, nyt ovat NATO-maat jakautuneet kahdeksi rintamaksi kun liittouman jäsenet taistelevat keskenään. Ja jonkinlainen tulehtunut tilanne lienee kehkeytynyt.

Aika näyttää mitä NATO sanoo Turkille vai sanooko Trump.Seuraamme mielenkiinnolla.

  luettu 1588 kertaa

Turkin sota

kirj. Pälkäneeltä päin, 28.01.2018, 11:53 @ Pälkäneeltä päin

Loppuviikosta sai Turkki vähän lohdutusta tuskaansa kun Saksa lupasi toimittaa LEO-2 panssarviaunuja heillekkin. Ettei vain vastapuolella ole. Julkisuudessa Amerina yhdysvaltojen presidentin ja NATO-kenraalien lausunnot ovat yhä ristiriidassa. Trump kun komentaa malttia Turkkilaisille ja NATO-kenraalit sanovat että "jokaislla on oikeus puolustaa itseään". Mutta eikös puolustamisen raja mene valtionrajoissa?

Tuli mieleeni tuosta lausunnosta aikoinaan EU:n "lentokiellon valvonta" Libyassa. Silloin Ranska ja Iso-Britania yhdessä NATO:n kanssa pommitti Libyaa pari viikkoa. Ihmettelin silloin että mitä lentokiellon valvontaa tuo tuollainen oli. Mutta nehän pommittivat sen 4m halkaisijaltaan olevan vesiputkilinjan siirtopumppaamoineen tuusan nuuskaksi. Sotilaallisina kohteina tietysti.

  luettu 1432 kertaa
Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!