www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Lineaarinen

Polkupyörät liikenteessä (Liikenne)

kirj. spandex apina, 28.08.2018, 14:08

Tässä Iltalehdessä oli kertomus siitä miten joku ammattikuski oli jossain maininnut että "nyt saisi monta spandex apinaa kerralla". Mitäs mieltä Koskinverkkolaiset ovat spandexiapinoista? Hyvä että kansa jaksaa likkua vai huonoa koska vaikeuttaa liikennettä?

Paulille vinkki "jos ensi vuodeksi on rahaa niin Kaarina Maununtyttären tienpinta on melko huonossa kunnossa. Osa Helsinkiläisistä jotka aiemmin polkivat Valkeakoskelle, siitä Kangasalle ja sitten Tampereelle ovat muuttaneet reittiään. Itsekkän on montaa kertaa ole tänä vuonna tuota ajanut. Orivedentien päälystyksen jälkeen kerrat harvenivat. Mutta muuten siinä on hyvää ja pitkää ylämäkeä. Ja poikkeuksetta vastatuulta. Ja ehkä autoilijatkin ajaisivat mielellään sileämpää tietä.

  luettu 2821 kertaa

Polkupyörät liikenteessä

kirj. Kake pesulasta, 29.08.2018, 15:47 @ spandex apina

Aika vaaralliseksi alkaa menemään tää touhu. Tampereella oli anarkistien mielenosoitukseksessa ilmeisesti joku kuollut yliajettuna ja ainakin kolme loukkaantunut vakavasti. Tai ainakin näin ymmärsin yliajettujen some öyhötyksestä.

  luettu 2731 kertaa

Polkupyörät liikenteessä

kirj. Spandex apina, 31.08.2018, 14:10 @ Kake pesulasta

Tuo onkin uusi juttu. Empä ole huomannut. Mutta tämä tuli äsken, eikä ole ainoa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005810682.html

  luettu 2666 kertaa

Polkupyörät liikenteessä

kirj. Mallaksen Malle, 31.08.2018, 15:14 @ spandex apina

Kaikkia liikennekelpoisia pitää sietää ja kaikkien liikenteessä liikkuvien soisi ottavan muut huomioon. Kisapyöräilijöillä näkyy usein olevan kova vauhti, mutta oletan heillä olevan sen verran rutiinia että osaavat reagoida yllättäviin tilanteisiin. Eikä pidä loukkaantua jos joskus varoittaa äänimerkillä. Samaa toivon heiltä. Polkupyörä on hiljainen kulkine, mutta pyöränkello on hyvä keksintö ja sitä kannattaa käyttää. Pyöränkellon ääni myös tunnistetaan aina. Yhdistetyillä jalankulku-pyöräteillä rimpautan herkästi mm. jalankulkijoille. Ihan vain huomautukseksi etteivät yht´ äkkiä pelästyksissään pomppaa eteen.

  luettu 2640 kertaa
Keskustelun etusivulle
107979 viestiä 8542 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!