www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Lineaarinen

Pauli Kiuru. Halvensi naisen (Yleistä keskustelua)

kirj. Elluliisa, 21.09.2018, 21:18

Empä olis uskonut että noinkin sivistynyt mies kun Pauli Kiuru on. Menee äänestään Timo Soinin puolesta. Ymmärtääkö tämä Pauli edes hävetä. Hänen mielestään nainen ei saa päättää omasta vartalostaa eikä omasta elämästään. Miten joku saataa olla näin alhainen. Pauli joskus olit arvotteta suoraselkänen. Se on mennyttä nyt vain olet halveksittava napin painaja. Halveksittavassa, oksettavassa hallituksessasa. Tiedä millasta on elämäsi. Noilla arvoilla.

  luettu 1648 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. Tavallinen Suomalainen 1, 21.09.2018, 22:34 @ Elluliisa

Empä olis uskonut että noinkin sivistynyt mies kun Pauli Kiuru on. Menee äänestään Timo Soinin puolesta. Ymmärtääkö tämä Pauli edes hävetä. Hänen mielestään nainen ei saa päättää omasta vartalostaa eikä omasta elämästään. Miten joku saataa olla näin alhainen. Pauli joskus olit arvotteta suoraselkänen. Se on mennyttä nyt vain olet halveksittava napin painaja. Halveksittavassa, oksettavassa hallituksessasa. Tiedä millasta on elämäsi. Noilla arvoilla.

Alkaa se todellinen musta magia näkyä.eikö?

  luettu 1524 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. raaka, 23.09.2018, 07:52 @ Tavallinen Suomalainen 1

Meillä täälä rantoolla vastustetaan keinohedelmöitystä ja hedemällisyyhoitoja
koitamme kaikintavoin hoitaa ihmiskunnan jatkamisen vanhalla luonnon
menetelmällä.Soini voi itselleen tehdä aportin jos on tarpeen(saattaa olla
jo liian myöhäistä kun mahaa katselee).Turhaa ajanhaaskausta eduskunnassa
moisen asian vatvominen ,varmaan olisi tärkeämpääkin äänestettävää? Opposition
on vain aina löydettävä jotain turhanpäiväistä kaluttavaa hälyn aikaansaamiseksi.Valtion rahakirstu on taas oppositionmielestä tyhjennyskuntoinen sillä valtaan haluavat,historia toistaa itseään.

  luettu 1444 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. tuntematon, 23.09.2018, 08:18 @ raaka

Soinia olisi pidetty yksinkertaisesti hölmönä uskonkiihkoilijana, ilman näitä välikysymyksiä. Tulevissa vaaleissa saatetaan taas keskustella arvoista esim. aborttioikeudesta. Hölmöjä vietiin taas kuin pässiä narussa.

  luettu 1433 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. KMS, 22.09.2018, 00:09 @ Elluliisa

Perjantain farssi eduskunnassa kuvaa erinomaisesti Sipilän oikeistohallituksen härskiä valtapoliittista peliä paljaimmillaan, jossa demokratia esiintyy ainoastaan puhuvina päinä mediajulkisuudessa vastuunkantoa julistaen.

Soinin(sin) luottamuksesta äänestettäessä hallituspuolueiden napinpainajat pistettiin härskisti ruotuun. Neljä Kokoomuksen naiskansanedustajaa uskalsivat uhmata Orpon ukaasia, mutta hekin vain jättämällä äänestys kokonaan väliin, vaikka istuivatkin salissa omilla paikoillaan. En tiedä miksi he ylipäätään ovat eduskunnassa, kun eivät osaa ilmaista mielipidettään? Jopa tyhjän painaminenkin oli ylivoimaista!

Kun taas kaikki persut äänestivät tyhjää. Tosi yksimielistä porukkaa! Siinä ei puoluekuria tarvittu(sic!), kun persut antoivat (käytännössä) luottamuksensa Soinille(sin).

Näin Soini sai luvan jatkaa edelleen omien, Suomen virallisen kannan vastaisten, mielipiteittensä esittämistä matkustaessaan ulkomailla ulkoministerin ominaisuudessa. Sipilä ja Orpo tanssii, kun Soini viheltää.

On todella demokratian irvikuva, että hallituksessa on viiden ministerin omaava puolue(sin) 1%:n kannatuksella ja puolueen kansanedustajat ovat vielä valittu toisen puolueen(ps) edustajina.

Nyt tuo Sipilän oikeistokoalitio pitää kynsin hampain kiinni vallasta ja pysyy pystyssä ainoastaan mikropuolue Sinisten turvin. Soini pyörittää koko palettia hillotolpasta tiukasti kiinni pitäen.

Kuulemma Ben Z.(kok) oli todennut jossain, kun puhuttiin selkärangattomista kansanedustajista, että kansanedustajilla on niin paksu nahka, että he pysyvät pystyssä ilman selkärankaakin. Lienee lievää liioittelua yleistää, mutta tämänkin äänestyksen perusteella sopii moneen napinpainajaan.

Ehkä Pauli tässä äänestyksessä olikin "suoraselkäinen" ja tuli vain "kaapista ulos".

Sirkusesitys jatkuu, toteaa Uuninpankkopoika Saku Timonen. Kannattaa lukea.

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2018/09/21/sirkusesitys-jatkuu/

  luettu 1495 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. tuntematon, 22.09.2018, 01:15 @ KMS

Istuvat kansanedustajat on valittu edellisissä vaaleissa, ei niissä seuraavissa. Saivatte ihan riittävän paljon ääniä. Kansanedustajien enemmistö voi valita millaisen hallituksen lystää, eli demokratia pelaa ihan hyvästi. Ensi keväänä voimme taas valita ja persut voi valittaa.

  luettu 1481 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. KMS, 23.09.2018, 00:03 @ tuntematon

Istuvat kansanedustajat on valittu edellisissä vaaleissa, ei niissä seuraavissa. Saivatte ihan riittävän paljon ääniä.

Tuo pitää paikkansa.

Kansanedustajien enemmistö voi valita millaisen hallituksen lystää, eli demokratia pelaa ihan hyvästi. Ensi keväänä voimme taas valita ja persut voi valittaa.

Demokratian sateenvarjon alla majailee demokratioita moneen junaan. On venäläistä demokratiaa, jossa oligarkit hallitsevat, on USAlaista demokratiaa, dollari ja ääni demokratiaa, jossa banksterit ja miljardöörit hallitsevat ja presidentiksi voidaan valita vähemmän ääniä saanut, ja jossa presidentiksi voidaan valita jopa Donald Trump. Sitten on tämä suomalainen demokratia, joka on amerikkalaistyylistä Hyväveli-järjestelmään kietoutunutta vallankäyttöä. Kaikkia edellämainittuja järjestelmiä kutsutaan demokratioiksi, joissa vaaleilla valitaan parlamentin jäsenet.

Domokratian toimivuuden arvioiti edellyttää yhteiskunnallisen vallankäytön analyysiä, ei vain tyhjien jargonien heittelyä äänestysoikeudesta ja vaikutusmahdollisuuksista.

Perjantain äänestyksessä kyse oli hallituksen pystyssä pysymisestä keinolla millä hyvänsä. Siinä ei tyylipisteitä kerätä, kun isot pojat käyttävät valtaa, ja "demokratia toimii(sic)".

Näin Saku Timonen kiteyttää eduskunnassa käydyn arvottoman näytelmän:

"Arvoilla, sananvapaudella ja uskonnolla ei ollut mitään tekemistä koko asian kanssa. Koko arvoton näytelmä perustuu syksyn 2015 lehmänkauppoihin, jolloin kokoomus sai terveydenhuollon markkinamallin ja keskusta maakuntahallinnon. Tämä sote- ja maakuntauudistuksen nimellä kulkeva jättihanke antaa terveydenhuollon yksityisten suuryritysten temmellyskentäksi verovaroin, ja keskusta saa vallan maakuntahallinossa. Raha ja valta puhuvat, ja ne sitä äänestysnappiakin eilen painoivat.

Kansanedustajat olivat vain niiden käskyläisiä. Ikävä vain, että he eivät myönnä sitä edes itselleen. Osa heistä ei edes ymmärrä olevansa vain tahdoton käskyläinen."

Vielä persuista voisi todetta, että puolueen kannatus vähintään puolittuu seuraavissa vaaleissa ja siniset häviävät kokonaan "mustaan aukkoon". Perjantain äänestyksessäkin kaikki persut äänestivät tyhjää, joka hyvin kuvastaa heidän poliittista tietämystään. Ainoastaan maahanmuutosta vouhotetaan, mutta muu poliittisen tiedon taso on perjantain äänestyksen mukaista - tyhjää.

Tässä vielä Pekka Siikalan näkemys suomalaisesta demokratiasta:

http://pekkasiikala11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261377-demokratian-tappotalkoot-lakkautetaan-eduskunta

  luettu 1430 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. tuntematon, 23.09.2018, 08:14 @ KMS

Ilahduttavaa, että löysimme ainakin yhden yhteisen tulevaisuusskenaarion. Persujen paikkamäärä puolittuu ja siniset häviää miltei kokonaan, näin ehkä käy ja hyvä niin, ainakin hallituksesta ovat ulkona. Vihreiden nousukiito on ohi, kaikki suuremmat puolueet ympäri Euroopan ovat vihertyneet, eli kasvupohja ympäristöpuolueelta puuttuu, joutuvat kuokkimaan vasureiden hupenevaa kenttää, oppositio syö toisiltaan.
Kaksataa paikkaa on jaossa ja enemmistö paikousta jakautuun Kepun, Kokoomuksen ja demarien kesken. Joku jää ulkopuolelle hallitukssesta, hyvä sillä voimakas uskottava oppositio on demokratian elinehto, ilman sitä valta happanee.

  luettu 1415 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. PenttiMartti, 22.09.2018, 13:07 @ Elluliisa

Olen samaa mieltä tuosta, että naisella pitää olla oikeus aborttiin. Sen lisäksi miehellä pitäisi olla oikeus päättää abortista. Se jos paljaalla panee on tietenkin miehen typeryyttä. On kuitenkin olemassa muumimukimenetelmät yms. joissa miehellä ei välttämättä ole osaa eikä arpaa nesteensä levittämisessä. Eli sen lisäksi että käytätte kortonkia niin ottakaapa se käytetty kumi myös mukaanne sisältöineen. Yhden illan säädöllä saattaa kello tikitellä ja siitä roskiin heitetystä täydestä pussista on helppo hankkiutua äidiksi tulevan isän tahdosta riippumatta. Bonuksena voi laittaa elatukset juoksemaan ja evätä silti isältä kaikki oikeudet lapseensa.

  luettu 1452 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. Halle, 22.09.2018, 15:02 @ PenttiMartti

Jaaha tässä sitä on demarien Jeesustelukampanja parhaimmillaan!
Eikö nainen ole jo halventanut itsensä kun ja jos ei aviossa olevana on levitellyt
koipiaan?

  luettu 1449 kertaa

Pauli Kiuru. Halvensi naisen

kirj. Silmä silmästä, 24.09.2018, 07:51 @ Elluliisa

Nainen, pil eikun elluliisa halvensi Kiurun!

  luettu 1374 kertaa

Oikeuskanslerin moitteet aiheellisia - hallitus saa jatkaa

kirj. Pauli Kiuru, 24.09.2018, 11:16 @ Elluliisa

Kiitos Elluliisa palautteestasi. Arvostan aina asiallista keskustelua.

Tässä asiassa meni eri asiat päällekkäin tarkoituksellisesti. Aborttilait (Laki raskauden keskeyttämisestä) on hyväksytty vuonna 1970. Siihen tehtävistä muutoksista ei nyt äänestetty. Äänestimme käytännössä hallituksen jatkosta. Oppositiota täytyy onnitella taitavasta poliittisesta liikkeestä. Soinia täytyy moittia harkitsemattomuudesta.

Ulkoministeri Soinin on nyt syytä ottaa tämä jatkossa opikseen:

”Johtopäätöksenään oikeuskansleri totesi, että ulkoministeri Soinin ei voida osoittaa toimineen asiassa lainvastaisesti. Oikeuskansleri kiinnitti kuitenkin ulkoministeri Soinin huomiota siihen, että nyt esillä olevan kaltaisissa olosuhteissa ulkoministerin olisi perusteltua noudattaa erityistä varovaisuutta ja harkittua pidättyvyyttä kannanotoissaan matkustaessaan Suomen valtion edustajana toisessa valtiossa, jotta ministerin menettely ei antaisi aihetta väärinkäsityksiin tai epäilyksiin siitä, mitkä ovat Suomen valtion ja mitkä hänen omia kantojaan.”

https://www.okv.fi/fi/ratkaisut/

  luettu 1455 kertaa

Oikeuskanslerin moitteet aiheellisia - hallitus saa jatkaa

kirj. KMS, 24.09.2018, 18:07 @ Pauli Kiuru

Nyt on ensiksi syytä täsmentää/korjata edellisessä kommentissani esittämääni näkemystä, että "äänestyksessä oli kyse hallituksen pystyssä pysymisestä".

Täsmällisesti ottaen ei ollut, vaan äänestys käytiin Soinin luottamuksesta ulkoministerinä. Ja vain siitä. Soinin luottamuksen puolesta (Jaa) tai sitten vastaan (Ei). Pauli äänesti Jaa.

Kyllähän siniset uhkasivat hallituksesta lähdöllä, jos Soini olisi joutunut lähtemään. Mutta tuohan oli vain normaalia poliittista liturgiaa ja uhkailua, josta perjantaina ei kuitenkaan äänestetty.

Tuskin Soinin lähdöstäkään, sinisten uhosta huolimatta, muuta olisi seurannut kuin ministerin vaihdos. Sen verran innolla sinisten(kin) ministerit hillotolpasta kiinni pitävät.

No miksi epäluottamusta Soinille?

Siksi, että Soini oli ulkoministerin ominaisuudessa julistanut Suomen virallisen kannan vastaisesti abortinvastaisia mielipiteitään.

Todetaan nyt vielä, että jokaisella on sananvapaus ja oikeus mielipiteisiinsä, mutta valtioneuvoston jäsenenä ulkoministerin tulee edustaa Suomen virallista kantaa.

Muistamme, kuinka Soini osallistui vierailullaan abortinvastustajien iltahartauteen Kanadassa ja edelleen jatkoi abortinvastaista hehkutustaan blogissaan, jossa hän vuolaasti ylisti Argentiinaa, kun Argentiinan senaatti oli hylännyt lakiesityksen, joka olisi laillistanut abortin.

Kansanedustajat äänestivät siis Soinin luottamuksesta edellämainituista syistä. Näin eduskunnan enemmistö, Pauli Kiuru mukaan lukien, hyväksyi Soinin toimimisen ulkoministerinä Suomen virallisen kannan vastaisesti.

On aivan turha mennä oikeuskanslerin selän taakse tai spekuloida hallituksen kaatumisella, koska siitä ei edes äänestetty.

Miten on Pauli sen selkärangan kanssa? Äänestyksen perusteella sinä tunnut hyväksyvän myös Soinin abortinvastaiset kannat?

  luettu 1368 kertaa

Oikeuskanslerin moitteet aiheellisia - hallitus saa jatkaa

kirj. JuX, 24.09.2018, 21:36 @ KMS

Samoin Soini, Huhtasaari ja joku kristillinen osallistuivat Trumpin rukousaamiaiselle. Jotain pientä rajaa pitäisi olla, mihin höpöjuttuihin edustajien annetaan mennä valtion kustannuksella. Äijä senkun lihoo, ei näyttänyt edes sinisten synnytys vievän raskautta pois. Ja keskosinahan nuo siniset syntyivät ja keskosiksi jäävät.

  luettu 1351 kertaa

Oikeuskanslerin moitteet aiheellisia - hallitus saa jatkaa

kirj. KMS, 24.09.2018, 22:41 @ JuX

Jotain pientä rajaa pitäisi olla, mihin höpöjuttuihin edustajien annetaan mennä valtion kustannuksella.

Kannattaa vielä huomata, että Soini käytti äänioikeuttaan perustuslain vastaisesti omassa asiassaan, äänestämällä Jaa! Ei jäävännyt itseään.

Mutta Soinin valtuudet tulevatkin paavilta ja lapset "tykkää".

https://yle.fi/uutiset/3-10361943

  luettu 1355 kertaa
Keskustelun etusivulle
108393 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 5 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!