www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Lineaarinen

Poliittista teatteria (Valtakunnan politiikka)

kirj. KMS, 18.10.2018, 00:33

Hallitus järjesti tiistaina eduskunnassa poliittisen teatteriesityksen tiedonannon muodossa. Tiedonantohan järjestettiin irtisanomislain johdosta.

Tiedonanto oli demokratian irvikuva. Hallitus haki eduskunnan eli käytännössä omien napinpainajiensa tukea irtisanomislaille, jota ei vielä edes ole eduskunnassa. Ryhmäkuri odotetusti piti ja 101 kansanedustajaa äänesti sellaisen lain puolesta, jonka sisällöstä he eivät tienneet mitään. He antoivat tyhjän blankon hallitukselle eli luvan hallitukselle tehdä minkälainen laki hyvänsä. Piikki on auki.

Kysyttäessä hallitukselta, miten tämä uusi irtisanomislaki poikkeaisi nykyisestä voimassaolevasta laista, ei Sipilä, Orpo kuin Lindströmkään pystyneet kertomaan yhtään konkreettista esimerkkiä poikkeamista.

Hallitus antoi kovalla kiireellä ja kohulla tiedonannon eduskunnalle, mutta hallituksen kiinnostus debattiin virallisen liturgian jälkeen loppui heti, kun TV:n suora lähetys päättyi. Ensin lähti Orpo, sitten Sipilä ja viimeinenkin ministeri Lindström lähti sen jälkeen, kun hän ensin yritti vielä vastata kysymykseen irtisanomislain poikkeavuudesta nykyiseen lakiin. Mutta eihän siitä mitään tullut ja Lindströmkin totesi paremmaksi lähteä. Keskustelu jatkui kansanedustajien kesken ministeriaition loistaessa tyhjyyttään.

Käsittämätöntä, että hallitus vie lakia härkäpäisesti eteenpäin, vaikka mitään hyötyä laista yrityksille ei kyetä osoittamaan. Ja lopulta laki tulee törmäämään perustuslakiin.

Kannattaa jälleen lukea Saku Timosen blogi.

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2018/10/17/laihat-evaat/?fbclid=IwAR3dtuFRe2FLParHsewKcnB21QycYjl9kRPGTTPFei_ISRqWH0-gTYt3hRo

Hallitus on Suomen Yrittäjien asialla. Ei ihme, että lobbaus on mennyt perille, sillä Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja, Hesarista pois potkittu, Mikael Pentikäinen on Sipilän lestadiolaiskaveri, ja Sipilä varta vasten pyysi Pentikäistä myös keskustan Euroopan parlamenttiehdokkaaksi.

Sipilä kuvittelee, että valtiota hoidetaan kuten yritystä, kakkaroin ja prosessikaavioin. Ja seuraukset alkavat näkyä.

Ja onko Sipilä edes mikään yritysjohtaja, vai yrityskaupoilla valtion tuella rikastunut keinottelija?

Tässä taustaa Sipilän rikastumiselle. Rauhallisen ulkokuoren alla piilottelee härski ja kova peluri. "Ihmisroskat" saa kyytiä.

https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

  luettu 2356 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Persu, 18.10.2018, 01:16 @ KMS

Tuon peräkammaripojan juttuja ei kannata edes aloittaa lukemaan. Ovat niin vihervasssarilasit päässä kirjoitettua, että totuuden kanssa niillä ei ole mitään tekemistä.

  luettu 2246 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Ookke, 18.10.2018, 09:25 @ Persu

Pannaanko persua pataan nyt vai heti. Rupee persut vikiseen vielä. Se on varma seuraavassa hallituksessa olette oppositiossa. Teidän kannatus kuihtuu kun ei teistä ole mihinkään. Pelkkiä turhakkeita koko sakki

  luettu 2235 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Ookke, 18.10.2018, 09:21 @ KMS

Kms. Olet niin oikeessa tässä asiasa. Nyt kun saadaan aikaan kunnon lakot ja työ taistelut. Hallituksen on pakko perääntyä tämän lakiesityksen kanssa. Kevään vaaleissa. Vas ja sdp jyrää voittoon. Hienoo aikaa olla nyt liiton mies.

  luettu 2227 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Tohtori Sykerö, 18.10.2018, 11:49 @ Ookke

Vieläkö Ookke näkee painajaisia idästä?

  luettu 2219 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. raaka, 19.10.2018, 07:46 @ Ookke

Hyvä ookke että pidät saavuttamastasi kelakorvauksista ja asumistuistasi kiinni
suomessa ei onneksi ole pakkotyötä(kuten naapurissa)pysy liitonmiehenä
niin ei koko elämäsi aikana tarvitse lähteä aamuisin töihin. Mooses lipposen
hallituskauden aikana syntyi 400.000 työtöntä on siinä rinteellä haastetta
että pystyy parempaan.Kukaan ei perusta firmaa eikä yksikään tehdas pyöri
työpaikkojen takia vaan että tuottaa voittoa .Samalla ajatusmailmalla mitä
ihannoit ei mikään pyöri ei pyörinyt edes itänaapurissakaan kuin vaivaiset
seitsemänkymmentvuotta.Korvauksien ehdoksi työvelvoite.

  luettu 2178 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Seppo, 18.10.2018, 12:26 @ KMS

OECD:n tutkimuksen mukaan irtisanominen on Suomessa vielä helpompaa kun esim Yhdysvalloissa. Muutenkin muualla joutuu maksamaan isot korvaukset jos esim kokonainen tehdas lopetetaan, täällä ei tarvitse mitään maksaa. Nokia joutui aikoinaan jopa Intiassa maksamaan kovat korvaukset kun sulki tehtaan sieltä.

https://yle.fi/uutiset/3-6993257

  luettu 2227 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Rottinki, 18.10.2018, 16:51 @ Seppo

Meinaako Seppo että Nokian olisi vaan pitäny antaa töitä ihmisille valmistamalla puhelimia joille ei ole markkinaa? Juuri tämä on hallituksen tavoite, että kannattavuuden laskiessa voidaan säätää henkilökunnan määrää ja vetäytyä kehittelemään uutta bisnestä. Yksikään yrittäjä ei irtisano jos on työtä jota teettää.

Katselin muuten tuota lakkoavustuksen määrää. 100 € per päivä. Ei ihme että saadaan ihmiset lakkoilemaan kun tuollaisia rahoja maksetaan eikä edes tarvii tehdä mitään.

  luettu 2215 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Seppo, 18.10.2018, 17:27 @ Rottinki

En vaan pointtini oli että irtisanominen on todella helppoa Suomessa.

  luettu 2205 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Pälkäneeltä päin, 18.10.2018, 19:15 @ Seppo

Muuan entinen työkaverini sai kenkää siitä paikasta Amerikan yhdysvallaoissa kun tuli työpaikalleen väärässä vaatetuksessa. Talossa oli "casual friday" joka nimensä mukaan ei sitten ollutkaan casual. Se tarkoittikin että ylemmät toimihenkilöt saivat jättää kravatin pois mutta alempien piti yhä edelleen käyttää mustaa pukua, kravattia ja valkoista paitaa. Kuten sielä tapana on. No, kaveri marssi sisään shortseissa ja T-paidassa. Ja sai alkaa pakkaamaan tavaroita melko pian. Sanoisin tuon kokemuksen perusteella, että melko helposti sieläkin saa potkut.

  luettu 2203 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Seppo, 18.10.2018, 19:42 @ Pälkäneeltä päin

[image]

Itse irtisanominen on helppoa tietenkin jenkeissä, mutta se tekee siitä hankalaa koska perustuslaki on tehty kansalaisia varten, ei yrityksiä. Niinhän tietenkin kuuluukin olla, sitten kun verrataan Yhdysvaltojen työturvallisuutta Suomeen niin ollaan aivan eri planeetalla. Jos joudut työkyvyttömäksi täällä niin saat eläkkeen, muualla isoja korvauksia ja Yhdysvalloissa ISOJA ISOJA korvauksia.


Liitteenä OECD:n kuvaaja kuinka helppoa on irtisanoa Suomessa muualle verrattuna.

  luettu 2199 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. KMS, 19.10.2018, 01:17 @ Seppo

Tämä irtisanomisepisodi on vain yksi niistä monista oikeistohallituksen provokaatioista ay-liikkeen mustamaalaamiseksi EK:n ja Suomen Yrittäjien toimiessa lobbareina. Lainsäädännöllä hallitus pyrkii jyräämään kolmikanta-/yhteistoimintamenettely tavoitteena työehtosopimusten yleissitovuudesta luopuminen. Viime kädessä päämääränä on ay-liikkeen vaikutusmahdollisuuksien eliminointi.

Oikeistoeliitin perimmäinen tavoite, märkä päiväuni, on yövartijavaltio, jolloin ay-liike ei ole enää este oikeitodiktatuurin toteuttamiselle.

Ay-liikkeen laillinen oikeus ajaa jäsenistönsä etuja, tarvittaessa jopa lakkoilemalla, kuuluu kuitenkin pohjoismaisen oikeusvaltion peruspilareihin.

Propaganda ay-liikettä vastaan on porvarimediassa massiivista. Kohderyhmänä tietenkin tavallinen tuulipukukansa, tavalliset duunarit, ja heistä ne, jotka ovat jättäneet aivonsa narikkaan. Propaganda on uponnut heihin kuin kuuma veitsi voihin, kun lueskelee printtimedian ja somen "kovaäänisten", aivopierujaan suoltavien, hyväuskoisten idioottien möläytyksiä.

Vielä irtisanomislaista kannatta huomioida, että irtisanomislakiluonnos ilmaantui eduskuntaan yllättäen vain muutama tunti eduskunnan äänestyksen jälkeen. Tästä voi päätellä, että ei ollut tarkoituskaan keskustella itse lakiesityksestä, ainoastaan antaa hallitukselle avoin valtakirja. Keskustelu kun olisi paljastanut kuinka heikoissa kantimissa hallituksen suunnitelmat ovat.

Työoikeuden professori Seppo Koskinen kommentoi esitystä tuoreeltaan toteamalla, että lakiluonnos on juridisesti epäselvä, toteuttamiskelvoton ja jopa hallituksen alku­peräistä luonnosta huonompi.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005867677.html?fbclid=IwAR1ZmNrxZIzKCSCqdoVGVn9lU4ZpsweJq1OhFZO79Ikz7iVsrOuewhlzaTY

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/262165-professori-seppo-koskinen-loysi-irtisanomislaista-pahan-ongelman-tama-ei-enaa-ole?fbclid=IwAR1ZTH6aohkHtwcKPHklHAXkZxIb_0b1vDhZXmPB0mFnnFHY39-vQqd_o1s#.W8jF1...

  luettu 2186 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Pälkäneeltä päin, 18.10.2018, 14:55 @ KMS

Me olemme nämä ihmiset valinneet tekemään päätöksiä meidän parhaaksemme. Me maksamme sen veroissamme ja energiassamme sekä erilaisissa yhteiskunnallisissa taksoissa. Olemme siis lunastaneet kalliin lipun tähän näytelmään ja meillä on eturivin paikat. Nauttikaamme esityksestä koko rahan edestä.

  luettu 2221 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. ÖYÄY ei valtio, 19.10.2018, 09:07 @ Pälkäneeltä päin

Aykerhojen keskuskerhon toiminta-aktiviteetti on ollut huonossa hapessa ja "tais-
telua" vailla.
Siksi oli tärkeää saada osoitettua, että me olemme vielä olemassa ja meidän oikeutettu taistelumme valtin hallitusta vastaan on oikeutettu!!!!

Kaikennäköisiä tekaistuja lässyn lässyn löpinöitä sitä joutuukin kuulemaan!

Oletteko koskinverkkolaiset samaa mieltä, että ko kerhojen pitäisi pitää puolensa oman alan työntekijöidensä puolesta, JOS toinen puoli kohtelee heitä väärin?

Missä ovat ne työntekijät, joiden puolesta nämä kerholaiset nyt känäävät?
Tämä kerholaisten muka aktiviteetti on TÄYTTÄ SIRKUSTA!

Näiden pienempien ja isompien öykkäreiden pitää osoittaa, MUKA tarpeellisuutensa,
oikeiden asioiden puutteessa, jotta ssavat näyttämään työnsä olevan MUKA tarpeel-
lista ja tärkeää!

  luettu 2169 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. Sepi, 19.10.2018, 12:14 @ KMS

Miksi verosuunnitteluun ei puututa kun olisi vähän tärkeämpi asia? eli siis jos suunnitelmallinen veronkierto kriminalisoitaisiin suomeen jäisi arvioiden mukaan noin 40 miljardia enemmän rahaa. Nyt ne menee vähentämättömänä ahneiden ulkomaisten sijoittajien taskuun, jos lasketaan pelkästään yksityisten henkilöiden sähkönkäyttö niin carunan kataisen sekä kokoomuksen takia suomesta virtaa 4.6 miljardia euroa ulkomaille, tämä siis ennen kuin lasketaan yrityksien sähkölaskut

  luettu 2151 kertaa

Poliittista teatteria

kirj. KMS, 20.10.2018, 00:44 @ Sepi

Miksi verosuunnitteluun ei puututa kun olisi vähän tärkeämpi asia? eli siis jos suunnitelmallinen veronkierto kriminalisoitaisiin suomeen jäisi arvioiden mukaan noin 40 miljardia enemmän rahaa. Nyt ne menee vähentämättömänä ahneiden ulkomaisten sijoittajien taskuun, jos lasketaan pelkästään yksityisten henkilöiden sähkönkäyttö niin carunan kataisen sekä kokoomuksen takia suomesta virtaa 4.6 miljardia euroa ulkomaille, tämä siis ennen kuin lasketaan yrityksien sähkölaskut

Miksiköhän ei? Taitaa olla eduskunnan tehtävä puuttua verosuunnitteluun ja veronkiertoon, mutta kun eduskunnan porvarienemmistö pitää huolta omistaan.

Kannattaa muistaa, että eduskunnassa on ollut porvarienemmistö jo vuodesta 1970 lähtien. Siis 48 vuotta.

Kokoomus on ollut hallituksessa pää- tai valtiovarainministeripuolueena vuodesta 1987 lähtien yhtä vaalikautta lukuunottamatta (Jäätteenmäki/Vanhanen I, 2003-2007). Siis 27 vuotta.

Ja jälki on sen mukaista.

Tuloerot ja eriarvoisuus ovat kasvaneet, työttömyys lisääntynyt ja pitkäaikaistyöttömyys vakiintunut hälyttävän korkealle tasolle, valtion velka paisunut, valtion omaisuus pistetty lihoiksi suurelta osin (Sipilä:"tase töihin"(sic!)) ja usein huonolla hinnalla, ulkoistettu ja yksityistetty, yritysveroja kevennetty ja ruhtinaallisia (13 miljardia, 2018) osinkoja jaettu, joista osa vielä täysin verottomana jne...

Samalla köyhiä kyykytetään, rangaistaan, kurjistetaan, valvotaan ja kontrolloidaan. Kikyä, aktiivimalli-ykköstä ja -kakkosta, irtisanomis-, tietosuoja-/"kyttäys"lakia jne...pukkaa. Eläkkeitä leikataan ja indeksijäädytetään.

Kannattaa edelleen muistaa, että Esko Ahon porvarihallitus (1991-1995, valtiovarainministeri Iiro Viinanen) eriytti pääomaveron ja tuloveron. Tuolla päätöksellä lyötiin lukkoon päämomatulonsaajille suuri veroale ja tuloerot ampaisivat reippaaseen kasvuun. Ja listaamattomien yritysten pääomatuloista suuri osa on edelleenkin verosta vapaata. Kunnallisveroahan pääomatuloista ei makseta edelleenkään.

Muistamme myös kuinka Sipilän oikeistohallitus ajoi viime vuonna läpi hallintarekisterilain, joka vain helpotti veronkiertoa. Kaveria/"Veljiä" ei edelleenkään jätetty.

Ja juurihan alkuvuodesta Pekkarisen työryhmä totesi, että euroakaan ei leikata yritystuista! Ei euroakaan 8 miljardin euron vuotuisista yritystuista, joista 1,3 miljardia on suoria tukia, 1 miljardi maataloustukea ja loput verotukia ja -huojennuksia. Ei siis senttiäkään Pekkarisen porukka todennut maksettavan liikaa yritystukia, päinvastoin, niitä lisätään!

Näin Sipilän, Orpon oikeistohallitus, takuumiehenään tietenkin Timo Soini, toteuttaa uusliberalistista oikeistopolitiikkaa sisäisin devalvaatioin ja pistämällä "tase töihin", jotta veroparatiiseissa riittäisi asiakkaita.

  luettu 2135 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Tavallinen Suomalainen 1, 19.10.2018, 14:11 @ KMS

https://yle.fi/uutiset/3-10465340

Eikö se jo riitä Sipilä. Eikö?

  luettu 2160 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. raaka, 20.10.2018, 15:10 @ Tavallinen Suomalainen 1

Meillätäälä rantoolla ihmetellään kovsti miten aiheuttamalla
työnantajille laittomilla lakoilla ylimääräistä menoa ja tuotantotappioita
voidaan vaikuttaa laillisen hallituksen ja eduskunnan toimintaan.Ovatko työnatajat hallituksen ja eduskunnan yläpuolella?Eiköhän kaikilla
liitoilla ole voimassaolevt sopimukset joita kuuluisi kunniottaa vai
ovatko ne turhanpäiväisiä papereita.Koko toiminta ei vaikuta sivistyneeltä
eikä lailliselta.Eikö kukaan muista paperiahosen aikaansaamaa tappiota
työntekijäpiireille.Mitä jos sama toistuu ?

  luettu 2115 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Tuomisto, 20.10.2018, 16:12 @ raaka

Minä taas ihmettelen kuinka palkansaajat ovat alihinnoitelleet niin paljon itsensä?

Viime kevään päivän poliittinen mielenilmaisu maksoi EK:n mukaan 120mil.€ työnantajille ja osallistujia oli vain 200 000, siitä kun lasketaan tuntikohtainen tuottavuus keskimäärin työntekijälle saamme 75€/tunti. Vedetään pikkaisen liikaa välistä, lisää lakkoja vaan ja palkat kohdilleen.

  luettu 2110 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. raaka, 20.10.2018, 16:21 @ Tuomisto

Onko meillä rantoolla ymmäretty väärin.? Lakkoileevatko töypalkoistaan vai jostain muusta,vai olemmeko saaneet tänne väärää tietoa?

  luettu 2118 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Tuomisto, 20.10.2018, 16:47 @ raaka

Ei palkoista mutta voisi niistä kyllä.

  luettu 2105 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Tavallinen Suomalainen 1, 20.10.2018, 20:13 @ raaka

Meillätäälä rantoolla ihmetellään kovsti miten aiheuttamalla
työnantajille laittomilla lakoilla ylimääräistä menoa ja tuotantotappioita
voidaan vaikuttaa laillisen hallituksen ja eduskunnan toimintaan.Ovatko työnatajat hallituksen ja eduskunnan yläpuolella?Eiköhän kaikilla
liitoilla ole voimassaolevt sopimukset joita kuuluisi kunniottaa vai
ovatko ne turhanpäiväisiä papereita.Koko toiminta ei vaikuta sivistyneeltä
eikä lailliselta.Eikö kukaan muista paperiahosen aikaansaamaa tappiota
työntekijäpiireille.Mitä jos sama toistuu ?

Mitä,mitä Ensinnäkin ih"mettelevät Rantoolaiset" jos he heistä joku ansiotyössä on tai ollut joskus, kuulunevat Loimaan kassaan.
Onkos oikeaa ja laillista hallituksen tehdä työehtosopimuksia työnantajan sanelun mukaisesti..Ei se jää tähän jos vastatoimia ei käytetä.Ei varmaan kukaan toivo paperialan takavuosien tapahtumia.Sen jälkeenhän työntekijöiden edut heikkenivät huomattavasti.., Ei luulisi Sipilän olevan niin tyhmä ettei ois mitään takavuosien oppinut ja vaarantais hyvää kehitystä vaikutukseltaan kyseenalaisen ,työnantajien päähänpiston takia.Eikö?

  luettu 2108 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. raaka, 20.10.2018, 20:57 @ Tavallinen Suomalainen 1

Eiköhän marssijärjestys kuuluisi olla että:
Hallitus valmistelee lain ja esittää sen eduskunalle joka
hyväksyy tai hylkää
Ei kai demarit ta ay liikkeet ole lakiesityksien hyväksyjiä?

  luettu 2102 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Ookke, 20.10.2018, 22:36 @ raaka

Älä sää nyt viitti enää selittää. Kaikkihan sen tietää kuinka työläisvastanen sinä olet. Sun mielipitteellä ei tässä asiasa ole mitään merkitystä. Tämä asia etenee nyt omalla painollaan. Katotaan sitten mitä mieltä sipsu on kun satamst on topissa. Nyt vaan on tää duunarinnkyykytys saanu lopullisen pisteen

  luettu 2094 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Kypsä, 20.10.2018, 23:50 @ raaka

Hyvä raaka. Pidä toi. Alkaa selkeesti vastapuolen konstit oleen vähissä kun mennään jo henkilökohtaisuuksiin. Hyvä merkki.

  luettu 2090 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Tavallinen Suomalainen 1, 21.10.2018, 11:24 @ raaka

Eiköhän marssijärjestys kuuluisi olla että:
Hallitus valmistelee lain ja esittää sen eduskunalle joka
hyväksyy tai hylkää
Ei kai demarit ta ay liikkeet ole lakiesityksien hyväksyjiä?

Tässä ny ei esitelty valmisteltua lakia, vaan mihin se johtaisi. Eikö?

  luettu 2079 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. raaka, 21.10.2018, 18:49 @ Tavallinen Suomalainen 1

Ettäkö on otettava lääkkeet enenkuin tietää edes mihin sairauteen?

  luettu 2069 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Tavallinen Suomalainen 1, 21.10.2018, 21:51 @ raaka

Ettäkö on otettava lääkkeet enenkuin tietää edes mihin sairauteen?

Ei vaan ,käydään röntgenissä ennenkuin leikataan.Eikö?

  luettu 2056 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. JuX, 21.10.2018, 11:28 @ raaka

Eiköhän marssijärjestys kuuluisi olla että:
Hallitus valmistelee lain ja esittää sen eduskunalle joka
hyväksyy tai hylkää
Ei kai demarit ta ay liikkeet ole lakiesityksien hyväksyjiä?

Raaka hyvä, nythän ei ole olemassa mitään lakiesitystä. Jos niinkin tärkeästä asiasta väännetään kuin irtisanomisesta, Suomessa on korrektia neuvotella kolmikannassa ja sitten viedä asiaa eteenpäin. Sipilän touhut ovat kovaa uhoamista, joka tulee todella kalliiksi. Tätä todella torsoa lakiesitystä eivät kannata työntekijät eivätkä työnantajat. Jos luet muutakin kuin Rantoon sanomia, sieltä löytyy lukuisia asiantuntija kommentteja. Sääliksi käy jo Lindströmin, mies ei tiedä itsekään, mitä puolustaa.

  luettu 2084 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. raaka, 21.10.2018, 18:47 @ JuX

Ensinnäkään en ole"hyvä" toiseksi hallitushan oli vasta valmistelemassa
lakiesitystä joka olisi tuotu eduskuntaa,.mutta eihän se ehtinyt kuin alkuasteelle kun rinne alkoi lakkoilemaan.Vai oletteko tietoisia minkälaista
lakia hallitus olisi ollut tuomassa eduskuntaan?ja olisiko eduskunta tullut sen hyväksymään?

  luettu 2083 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. JuX, 21.10.2018, 19:07 @ raaka

Ensinnäkään en ole"hyvä" toiseksi hallitushan oli vasta valmistelemassa
lakiesitystä joka olisi tuotu eduskuntaa,.mutta eihän se ehtinyt kuin alkuasteelle kun rinne alkoi lakkoilemaan.Vai oletteko tietoisia minkälaista
lakia hallitus olisi ollut tuomassa eduskuntaan?ja olisiko eduskunta tullut sen hyväksymään?

Rinne ei tietääkseni ole lakkoillut päivääkään. Lakiesityksen sisältö olennaisilta osin on ollut julkisuudessa. Sitä on fiilailtu ja höyläilty, nyt puhuvat kirpun kokoisesta riidasta. Sipilän teatteri repii kansaa kahtia, turhaan. Kyllä sen kaikki tietävät, että eduskunta on ylin lain säätäjä. Suomen laeissa näkyy kuitenkin asiantuntijoiden teksti kautta linjan. Aina on työlainsäädäntöä tehty kolmikannassa, mikä kumma on nyt, kun ei tämä kelpaa?

  luettu 2074 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Kuxi, 21.10.2018, 23:41 @ JuX

Ai että silloin sisältö on tiedossa kun lakoista päätetään, mutta muuten ei. Säälittävää menoa Rinteen kampanjoinnissa sanon minä.

  luettu 2060 kertaa

Poliittisen teatterin loppunäytös

kirj. Koskinpoika, 22.10.2018, 09:18 @ raaka

Hyvä "raaka" nämä äänekkäiden pyykkimuijien jälkikasvut täällä vouhaa, että sylki
lentää! On mukava, että järkeviä kannanottoja saadaan noiden Pietarin trollikoulun
trolliopetuslapsien rääpimistä vastaan! Eikös?

  luettu 2057 kertaa

Pravda muuttui Koskinpojaksi

kirj. JuX, 22.10.2018, 15:06 @ Koskinpoika

Hyvä "raaka" nämä äänekkäiden pyykkimuijien jälkikasvut täällä vouhaa, että sylki
lentää! On mukava, että järkeviä kannanottoja saadaan noiden Pietarin trollikoulun
trolliopetuslapsien rääpimistä vastaan! Eikös?

Ja mikä olikaan moninimimerkin asia tällä kertaa? Yllätys yllätys, pelkkä v%*&€lu.

  luettu 2057 kertaa
Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 11 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 11 vierasta)
Ota yhteyttä!