www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Lineaarinen

Nokkonen ja ilmapallo (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 03.11.2018, 22:04

Perjantai aamuna katselin Saksan uutisia kun mietitytti mitä mieltä Merkelin puolueen jäsenet ovat siitä että CDU saa köniinsä valtio toisensa jälkeen liittovaltiovaaleissa. Kanslerin vakanssi on CDU:lla huteralla pohjalla ja korpit ovat alkaneet jo nokkia korpin silmää. Suurin osa syyttää CDU:n ahdingosta maam-merkeliä ja hänen avoimet rajat politiikkaansa. Kansa vastaa äänestämällä kun sitä ei kuunnella.

Mutta asiaan... Uutisten jälkeen tulee aina pieni pätkä terveytietoa. Tälläkin kertaa näytetiin miten nokkosen juuria kaivettiin maasta ja niitä joko liotettiin alkoholiin jotta saatiin talven varalle tippoja. Tai sitten kuivattiin ja käytettiin ruuanlaitossa, pitämään poissa flunssat ja sairaudet.

Toki juurien käyttö lääketeiteessä on omaa luokkaansa johon Suomessa ei oikein olla päästy. Mutta ilmpallo... Se se vasta oli yllätys. Eräs saksalainen professori kertoi ja näytti että kuorsaamisesta pääsee eroon kun kolme kertaa päivässä puhaltaa ilmapalloon keuhkollisen ilmaa. Hän on teetättänyt sellaisen pallon jonka vastus on koko ajan samanlainen. Eli, "kynnyksen" ylitettyä vastus ei pienene. Mutta kai tuo toimii normaalillakin ilmapallolla. Jatkossa ei siis tarvita cepap laitteita eikä rautoja suuhun. Riittää että kolme kertaa päivässä puhaltaa ilmpalloon. Se treenaa suun ja nielun lihaksia niin että kuorsaus loppuu.

  luettu 973 kertaa

Nokkonen ja ilmapallo

kirj. raaka, 06.11.2018, 17:41 @ Pälkäneeltä päin

Meillä rantoolla on tiedetty aina ettei kerjäläisiä eikä mustalaisia saa päästää sisälle ,annettu vain ovella mitä pyytäneet ja ajettu matkoihinsa
saman alkaavat saksassa ja muuallamailmassa huomaamaan.
Viinat oomme juoneet viinoina niitä lioittelematta ja terveenä olemme pysyneet
Kuorsauksesta itse en ole välittänyt kun en sitä kuule kun nukun,yskään olemme ottaneet risiiniöljyä niin ei uskalla yskiä ettei housut sotkeennu.
Talvea odottelemme.

  luettu 843 kertaa
Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!