www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Lineaarinen

Asiakkaan taivas (Valtakunnan politiikka)

kirj. sotka, 28.01.2019, 09:47

Yksityistäminen on asiakkaan taivas.

Esperi Care

  luettu 308 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. JuX, 28.01.2019, 15:09 @ sotka
Viestiä on muokannut JuX, 28.01.2019, 15:19

Yksityistäminen on asiakkaan taivas.

Esperi Care

Tiedättekö, minkälaiset yrityskaupat ovat olleet viimeisen viiden vuoden aikana kaikkein yleisimpiä?
Tietysti kaikki hoiva-alaan jollakin tapaa liittyvät. Vanhustenhuolto, päivähoito, vammaisten hoito, hammaslääkärit......

Onneksi nämä ostajat (esperi, mehiläinen, oral, terveystalo... ) toimivat hyvästä tahdosta kansalaisten parhaaksi. Maksavat reilusti veronsa ja hinnat ovat edullisia. Kiitos kuuluu Juhalle ja Petterille, kun meillä on ja yhä yleistyy valinnanvapaus, joka on huokeaa, ei maksa paljon. Ja kun on se valtion luottokortti, ei maksa mitään! Puhallus kansalaisilta pääomasijoittajien (ulkomaisten) omistamille terveysfirmoille on iloinen asia. Jos on kykypuolueessa, sinne pääsee helposti töihinkin ja maksavat jopa kunnon palkkaa! Kuka idiootti menee terveyskeskukseen julkiselle töihin, ei kukaan!

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005980053.html

  luettu 229 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. KMS, 28.01.2019, 19:16 @ JuX

Onneksi nämä ostajat (esperi, mehiläinen, oral, terveystalo... ) toimivat hyvästä tahdosta kansalaisten parhaaksi. Maksavat reilusti veronsa ja hinnat ovat edullisia. Kiitos kuuluu Juhalle ja Petterille, kun meillä on ja yhä yleistyy valinnanvapaus, joka on huokeaa, ei maksa paljon. Ja kun on se valtion luottokortti, ei maksa mitään! Puhallus kansalaisilta pääomasijoittajien (ulkomaisten) omistamille terveysfirmoille on iloinen asia. Jos on kykypuolueessa, sinne pääsee helposti töihinkin ja maksavat jopa kunnon palkkaa! Kuka idiootti menee terveyskeskukseen julkiselle töihin, ei kukaan!

Aivan. Suuri puhallus on menossa.

Suomessa terveys-, hoito- ja hoivabisnes on viime vuosina vain kiihtynyt sitä mukaan, kun Kokoomuksen ja Keskustan lehmänkauppaa SOTEsta on väännetty hallituksessa perustuslakiakin uhmaten. Ja 1 %:n puolue (5 ministeriä?!), Siniset, takaa sen, että hallitus pysyy pystyssä ja puhallus etenee. Mitään muutahan tämän puolueen tehtävänä ei olekaan. Sitten reilun parin kuukauden kuluttua puolue katoaa hillotolppineen oikeistopopulistien harmaaseen massaan.

Yksityistämisen retoriikkaanhan kuuluu ideologinen paatos, että julkiset palvelut ovat huonoja ja kalliita, kun taas yksityinen toimija on tehokkaampi ja halvempi.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että yksityisen yrityksen tarkoitus on tuottaa voittoa, ja voitot saadaan kustannuksista säästämällä. Voittoja maksimoitaessa henkilökuntaa alimitoitetaan ja hoitoa laiminlyödään ja hoidettavista tulee pelkkiä tuotantotekijöitä.

Esperi Care onkin jo valmistautunut tulevan SOTEn valinnanvapaus-/maakuntahallintolehmänkauppahimmeliin huolella ja ostanut palvelutaloja ja hoiva-alan yrityksiä ympäri maata. Sen pääomistaja on nykyisin brittiläinen sijoitusyhtiö ICG eli Intermediate Capital Group.

Noiden pääomasijoitusyhtiöiden tarkoituksena on toimia pelkkinä rahantekokoneina ja ainona tarkoituksena tuottaa osakkeenomistajille voittoa. Itse sijoituskohteiden varsinainen toiminta ei pääkonttoria kiinnosta tippaakaan. Ainoa ohjeistus mikä pääkonttorista tulee on tuottotavoitteiden määrittely.

Ja kun yksityistetyssä toiminnassa menee jotain pieleen, niin julkinen sektori korjaa jäljet. Kallis lasku veronmaksajille voittojen mennessä ulkomaisille pääomasijoitusyhtiöille.

Tätä taustaa vasten kannattaa tarkastella myös hoito- ja hoivakoti Wäinämöisen tulevaa toimintaa. Tietääkö hoidon ja hoivan mahdollinen yksityistäminen Wäinämöisessä (Mehiläiselle?) hoitajaresurssien alimitoitusta, hoitajapätevyydestä tinkimistä, hoidon laadun heikkenemistä jopa niin, että vanhusten hoidon turvallisuus alkaa olla jo vaakalaudalla? Ja tämä kaikki vain siksi, että sijoittajien tuottotavoitteet toteutuisivat.

Terveysmarkkinoilla valmistaudutaan miljardien apajille. Vanhusten, sairaiden ja veronmaksajien rahaa on jaossa. Nyt on jälleen kysyntää kaverikapitalismilla.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/264963-sote-markkinoilla-kay-kova-rytina-yrityskauppa-joka-neljas-paiva

  luettu 211 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. KMS, 29.01.2019, 00:40 @ KMS

Valkeakosken Sanomien jutun 23.1.2019 perusteella herää huolestuneisuus hoivakoti-Wäinämöisen vanhusten hoidon ja hoivan laadusta. Kilpailuttaminen vaatii ammattitaitoa ennen kaikkea laadusta tinkimättä.

Kokoomuksen lääkärivaltuutettu Mikko Franssila hehkuttaa tietenkin yksityisen toimijan puolesta, vaikka hän hyvin tietää myös omasta työstään, että hoidon (esim.lääkärin) paremmuuden mittaaminen pelkästään taloudellisin kriteerein voi johtaa ja usein johtaakin pahasti harhaan. Halvin reppulääkäri ei takaa pätevintä hoitoa.

Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Sari Pulla-Savolainen(sd) korostaa Franssilan tapaan Mehiläisen palvelun edullisuutta kaupungin tuottamaan palveluun verrattuna.

Vs. sosiaali- ja terveysjohtaja, talous- ja kehittämisjohtaja Minna Uschanoff Valkeakosken kaupungilta toteaa, että hintaeroon vaikuttavat kaupungin puolen sairauspoissaolot, ikäänkuin yksityisellä puolella ei sairastettaisi lainkaan vai täytyykö siellä sairaana töissä.

Mietityttää myös miten luotettavia ovat Uschanoffin mainostamat asiakastyytyväisyyskyselyt, kun vastaajina ovat erittäin iäkkäät, hyvin sairaat ja usein dementoituneet hoidettavat.

Kilpailuttaminen ei ole poliitikkojen vahvimpia puolia. Kun vastassa on hoivabisneksen kovat ammattilaiset, niin kannattaa muistaa, että sopimuksia sorvattaessa yleensä piru piilee yksityiskohdissa. Ja luottaminen sinisilmäisesti hoivayritysten hehkuttamaan omavalvontaan on syytä heti unohtaa.

Alla vielä Pekka Siikala tuolla toisaalla kommentissaan vääntää rautalangasta (myös Koskin päättäjille) yksityisen toimijan ja julkisen toimijan eroista.

"Ymmärrän että näet asian noin, koska itse asiassa et ymmärrä miksi julkinen on tehokkaampi ja eritoten hoiva-alalla.

Tarkastellaan asiaa yksinkertaisen esimerkin avulla:

Julkinen yksikkö A hoitaa 50 vanhusta ja yksityinen yksikkö B hoitaa 50 vanhusta. Molemmat yksiköt tarvitsevat saman lakisääteisen määrän neliöitä ja saman lakisääteisen määrän työntekijöitä. Molemmissa yksiköissä vanhukset tarvitsevat saman määrän hoitoa, ruokaa, tarvikkeita etc. Nuo asiat ovat siis käytännössä vakioita.

Mutta vain toisen yksikön tarvitsee lähettää rahaa osakkeenomistajille. Ainoa keino saada sitä osakkeenomistajien vaatimaa rahaa on tinkiä jostain. Ja tinkiä voidaan vain henkilökunnan määrästä väärentämällä raportteja, tai hoitamalla huonommin, tai ruokkimalla huonommin.

Vanhusten hoidossa eivät päde samat liiketalouden lait kuin metalliteollisuudessa, puusepänteollisuudessa, telakoilla, taksiautoilussa, kaupallisessa mediassa tai päivittäistavarakaupoissa.

Yksityinen yksikkö voi tarjota yhtä hyvää tai parempaa hoivaa vanhuksille kuin julkisen sektorin yksikkö vain yhdellä tavalla - olemalla huomattavasti hintavampi. Ja sillekin on runsaasti tarvetta ja käyttöä.

Ymmärrän kyllä että et voi olla kanssani samaa mieltä, enkä siis enempiä intä. Päätän kuitenkin toteamalla ettei vanhusten hoitoa voi tehostaa. Se on mahdotonta. Ja siksi se on väärä ala yksityisille yrityksille, elleivät ne peri selvästi korkeampaa hintaa kuin julkinen sektori."

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/270416-viranomaisten-esperi-paperit-paljastavat-laakkeet-sekaisin-hoitajat-uhkasivat-lakolla

  luettu 188 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. raaka, 29.01.2019, 07:19 @ KMS

Ainoa ratkaisu, kysytään MIKRILTÄ ja SPR:ltä löytäävät riittävän rahoituksen
alle viikossa,mys henkilökunnasta ei ole puutetta vapaehtoisia riittää korkeinta
poliittista tasoa myöten.
Muista että äänestämällä voit vaikuttaa.

  luettu 197 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. KMS, 29.01.2019, 17:15 @ KMS

On syytä vielä puuttua Wäinämöisen tilanteeseen VS:n verkkolehdessä 23.1.2019 olleen jutun perusteella. Siinä nostettiin näyttävästi esiin kaupungin suorittaman hoidon kalliimpi hinta Mehiläisen suorittamaan hoitoon verrattuna.

Ja lähtökohtaisesti kaikki haastateltavat lähtivät siitä, että kaupungin suorittamassa hoidossa on jotain mätää, kun se on kalliimpaa. Mehiläisen toimintaa ei kyseenalaistettu laisinkaan, keinoista viis, business is business!

Kokoomusvaltuutettu Mikko Franssila vielä näyttävästi tuuletti Mehiläisen vuotuisen 800000 euron edullisuutta.

Hoidon laatuhan ei Kokoomusta kiinnosta, vaan pelkästään ideologiaan pohjautuva yksityistäminen, kuten olemme hallituksen sote-väännössä todenneet.

Uskallan kuitenkin väittää, että Mehiläinen ei pysty tuottamaan yhtä laadukasta hoitoa ja vielä halvemmalla kuin kaupunki. Siksi, että Mehiläisen tulee tuottaa voittoa eli maksimoida omistajien sijoitusten tuotto. Mistä muusta tuon voiton revit kuin hoitajien selkänahasta tinkimällä laadusta tai myymällä hoitoa kalliimmalla hinnalla. Julkisella puolella ei voiton maksimoinnin tarvetta ole.

No mistä sitten hintaero?

Hintaero syntyy hoidon ja hoivan laatueroista!

Väitän, että Mehiläisessä hoitajamitoitus (minimi 0,5) ei, väitteistä huolimatta, toteudu. Hoitajia on liian vähän, mitoitukseen lasketaan alipalkattuja (usein ulkomaalaisia) epäpäteviä (lue: ei mitoitukseen vaaditun koulutuksen omaavia) hoitajia. Tässä mennään bisnes edellä hoidettavien kustannuksella.

Kun nyt kustannuksia verrataan yksityistämiskiimassa, niin tulisi kuitenkin pistää jäitä hattuun ja ottaa vaikkapa Superilta joku asiantuntija konsultiksi ja verrata kustannuksia hoitajamitoituksesta ja hoidon laadusta tinkimättä. Pelkkiin puheisiin ja kauniisiin lupauksiin ei tule luottaa. Bisnes on härskiä liiketoimintaa pääoman tuottoa maksimoitaessa.

Esperi Care lienee vain jäävuoren huippu, kun kasvottomat omistajat ja pääomasijoitusyhtiöt keräävät jättivoittoja vanhusten ja sairaiden kustannuksella.

Kokoomuksen ja keskustan Sote-malli on hyvä esimerkki suuresta puhalluksesta noille ylikansallisille terveysjäteille, jotka eivät maksa edes veroja mm. korkokikkailun, kuten Esperi Caren tapauksessa on tullut julki, ja siirtohinnoittelun avulla.

  luettu 176 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. JuX, 29.01.2019, 18:31 @ KMS

Tässä on yksi hyväkin asia erittäin valitettavassa skandaalissa:
Juhan ja Petterin Soten voi unohtaa. Tähän vielä maakunta valtavalla koneistolla sähläämään, maalaisjärki sanoo jo sen, että on typeryys huipussaan.

  luettu 179 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. Spartacus, 29.01.2019, 19:48 @ JuX

Tässä kiteytyy se jumalaton ahneus mikä nykyään vallitsee. Sairailla ja ikäihmisillä tahkotaan yrityksille rahaa.
Onneksi vaalit on tulossa.

  luettu 169 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. Älä valehtele, 29.01.2019, 20:08 @ KMS

Mehiläisessä mitoitus on 0,65.

Hoito on vähintään yhtä laadukasta kuin kaupungilla.

  luettu 172 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. KMS, 29.01.2019, 21:58 @ Älä valehtele

No mutta. "Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa."

Mehiläisessä mitoitus on 0,65.

Mistä tiedät?

"Kenen leipää syöt sen lauluja laulat."

Hoito on vähintään yhtä laadukasta kuin kaupungilla.

Näinhän se tilanne Esperi Carellakin väitettiin vielä viikko sitten olevan.

Toivottavasti nyt kaupunki selvittää mistä/kenen selkänahasta ja kenen kustannuksella se voitto revitään. Onko arvauksia?

  luettu 167 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. Älä valehtele, 29.01.2019, 23:31 @ KMS

Juttusi on kyllä pehmeitä. Ota selvää äläkä esitä perättömiä väitteitä.

  luettu 166 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. KMS, 30.01.2019, 21:24 @ KMS

Annetaan nyt vielä puheenvuoro hoitajille, jotka näiden leikkausten, säästöjen ja yksityistämisten keskellä yrittävät hoitaa ja hoivata vanhuksiakin, jotka tuntuvat olevan hoitajien ohella vain välttämättömiä kulueriä, kun kakkua omistajille leivotaan ja voittoa maksimoidaan.

Harvat hoitajat uskaltavat tuoda mielipiteensä julki, sillä suut on tukittu vaitiolosopimuksin ja pelon ilmapiirillä.

https://hoitajat.net/ajankohtaista/yksityisten-hoivaj%C3%A4ttien-palvelukodeissa-vallitsee-pelon-ilmapiiri-r757/?

fbclid=IwAR3grYQ9BMnmIBa7pSCEXSPnnA3bXEs8_oCw9RppNpTRq3X-_EfRSOH-h1I
https://yle.fi/uutiset/3-10620295

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nyt-puhuu-esperi-carella-tyoskenteleva-hoitaja-olen-ollut-useammassa-esperin-yksikossa-ja-ne-ovat-samaa-pa*kaa-kaikki/7261524

Haluan myös korostaa, että kunta on viimekädessä vastuussa vanhustenhoidosta ja sen laadusta. Siis ne poliitikot, jotka olemme (ketkä me?) valtuustoon valinneet.

Pelkkä säästö se oli VS:n haastattelemien poliitikkojenkin ainoa huoli. Hoidon laadusta ja hoitajien jaksamisesta ei huolta kannettu. Taitaa olla peiliinkatsomisen paikka meillä äänestäjillä.

Tässä yhteydessä kannattaa nostaa esiin myös mielellään vaiettu suomalainen kaverikapitalismi kaikessa karuudessaan. Esperi Caren nyt jo ex-toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni on tyyppiesimerkki tiuhaan verkostoituneesta melko pienestä suomalaisesta kaverikapitalistista. He ovat yrityksissä toimitusjohtajina, istuvat yritysten hallituksissa ja omistajina ristiin rastiin. Myöskin he istuvat työeläkevakuutuslaitosten hallituksissa käyttäen yli 200 miljardin euron arvoisella eläkerahahoston painoarvolla yhteiskunnallista valtaa. Niin sipilät kuin orpot tanssivat heidän pillinsä mukaan.

Uskooko joku, että ex-toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, joka oli vuonna 2017 Suomen toiseksi rikkain nainen 5 755 400 euron kokonaistuloillaan, oli huolissaan tippaakaan vanhusten hoidon ja hoivan huonosta laadusta tai nuo superrikkaat eläkeyhtiöiden hallituksissa pienituloisten eläkeläisten köyhyydestä.

Pörssikurssien tuijottaminen ja miljardeilla keinottelu on heidän hyväpalkkainen harrastuksensa ja samalla yhteiskunnallinen vallan käyttö heidän ideologisiin tarpeisiinsa tuottaa heille suurta tyydytystä.

(jatkuu)

  luettu 135 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. KMS, 30.01.2019, 21:54 @ KMS

Edellisen tekstin viimeisessä linkissä *:n paikalle kuuluisi s-kirjain jotta linkki toimisi. Juttu löytyy MTV-uutisista.

(jatkoa)

Laitan tähän nyt Esperi Caren ex-toimitusjohtajan Marja Aarnio-Isohannin johtotehtävät. Nämä rikkaat toimivat/omistavat ristiin rastiin yrityksissä/yrityksiä kaverikapitalismin hengessä.

Aarnio-Isohannin toimeentulosta, irtisanomisesta huolimatta, ei kuitenkaan kannata olla huolissaan. Aktiivimalli ei häntä kurita.

Kovin on tehokas tyttö tuo Marja. Vielä jää erosta huolimatta jokunen johtotehtävä. Ei ihme, että on työttömiä.))

AE Hoituripalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
Arnisat Hoivapalvelut oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Atmos Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
BoaVida Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
Elinakoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (11/2018)
Esperi Care Holding Oy, nimenkirjoitusoikeutettu (8/2016)
Esperi Care Holding Oy, toimitusjohtaja (7/2016)
Esperi Care Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Esperi Care Oy, toimitusjohtaja (10/2006)
Esperi Hoiva 1 Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Esperi Lääkäripalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Esperi Terveyspalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Etelä-Savon Mielenterveys Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Fysios Group Oy, hallituksen jäsen (12/2018)
Fysios Holding Oy, hallituksen jäsen (10/2018)
Geriserv Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
Gerocare Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Helmen Hoitajat Oy (1960405-8), hallituksen puheenjohtaja (10/2017)
Hirvelän hoivakoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Hoi’Le Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Hoitokoti Gröndal Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Hoitokoti Hopeinen Kuu Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
Hoitokoti Kultalampi Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Hoitokoti Mäntyrinne Oy, hallituksen puheenjohtaja (6/2018)
Hoitokoti Niittykukka Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
Hoitokoti Peiponpesä Oy (1609549-7), hallituksen puheenjohtaja (10/2018)
Hoivakoti Aamurusko Oy, hallituksen puheenjohtaja (2/2018)
Hoivakoti Etelärinne Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
Hoivakoti Juventus Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
Hoivakoti KolmiSointu Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Hoivakoti Raijamaija Oy (1797572-8), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Hoivakoti Riihelän Keltasirkku Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Hoivaonni Oy, hallituksen puheenjohtaja (4/2018)
Hoivia Oy, hallituksen puheenjohtaja (10/2018)
Hopiatuuli Kurikka Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
HR-Invest Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Iiris-Koti Oy, hallituksen puheenjohtaja (5/2018)
Jämsän Palvelukoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Kaapontupa Oy, hallituksen puheenjohtaja (9/2017)
Kainuun Hoivataito Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Kasperikoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Katto-Kodit Oy, hallituksen puheenjohtaja (1/2019)
Kauhajoen Hoiva ja Huolenpito Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Keski-Suomen Hoivataito Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, hallituksen varajäsen (1/2019)
KIEHIMÄ YHTIÖT OY, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
Kivipuiston palvelukoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Kiviranta Kodit Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
Kotihymy Oy, hallituksen puheenjohtaja (11/2017)
Kotilo Oy Veikkola, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Kultalampi Kiinteistöt Oy (2111293-3), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Kuurnan Kartanot Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Kymen Oivakoti Oy (1476984-9), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Lapin Hoivataito Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Luhatuuli Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Lukkarinoja Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
MaiVei Invest Oy, hallituksen puheenjohtaja (6/2016)
Marjalinna Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
MielenRuokaa Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Mielihyvä Hoiva Oy (2114471-6), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Mouhijärven Iltalakoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (12/2018)
Narikka Erja-Birgit Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Olivia-yhtiöt Oy (1990455-2), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Ounaskartano Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
Palvelukeskus Kotipesä Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Palvelukeskus Päivälehto Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Palvelukoti Alma Oy, hallituksen puheenjohtaja (4/2018)
Palvelukoti Ilola Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Palvelukoti Koivula Oy, hallituksen puheenjohtaja (1/2019)
Palvelukoti Kotimatka Oy (1480624-0), hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
Palvelukoti Länsituuli Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Palvelukoti Omenapuu Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Palvelukoti Rantakartano Oy, hallituksen puheenjohtaja (12/2017)
Palvelukoti Rede-Riikka Oy (0916427-1), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Palvelukoti Sylvianna Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Palvelutähti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2018)
Pappilankoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Pirkanmaan Asumispalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (11/2017)
PS Linnunpesä Oy, hallituksen puheenjohtaja (1/2018)
Pyhäsalmen Palvelukoti Jaatinen Oy, hallituksen puheenjohtaja (9/2018)
Päijät-Hämeen Hoitokodit Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Pöytyän Hoiva Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Ratamo-koti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Rehabia Perniö Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Ryhmäkoti Kestintupa Oy, hallituksen puheenjohtaja (9/2017)
Saarnikoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Saga Care Finland Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
SiniVida Oy, hallituksen puheenjohtaja (8/2017)
Sosiaali- ja Terveyspalvelut Merimajakka Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Suneva Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)

(Jatkuu)

  luettu 126 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. KMS, 30.01.2019, 21:57 @ KMS

(jatkoa)

Suomenselän Palvelukoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Suvanto Koti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Sydän-Suomen Hyvinvointipalvelut Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Uudenmaan Tukitupa Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Vakkuri & Aalto Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Vanhan Kutomon Hoivakoti Pumpuli Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Visapolun Asumispalvelut Oy (1067908-8), hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
VitaDays Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)
Yhteiselo Oy, hallituksen puheenjohtaja (1/2018)
Ystäväntien Palvelukoti Oy, hallituksen puheenjohtaja (7/2017)

  luettu 126 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. JuX, 30.01.2019, 22:36 @ KMS
Viestiä on muokannut JuX, 30.01.2019, 22:41

Varmaan tuo akka hoitaa hyvin nuo kaikki virkansa ja joka päivä miettii, miten asiakkaita (vanhuksia) hoidetaan.
Tänään oli televisiossa työoikeuden professori, joka totesi, että Toimitusjohtajan tehtävä numero yksi on hoitaa firman juoksevat asiat niin hyvin kuin mahdollista. Suomeksi sanottuna hänen jos kenen pitäisi valvoa sitä, kuinka asiakkaita hoidetaan. Mutta kun moottorina on raha, bonukset ja yrityskaupat, lopputulos on nähtävissä.
Vihaksi pistää tuollaiset ämmät, onneksi irtisanoutui, tosin ei se mitään muuta.
Kun yksityistäminen on jo mennyt liian pitkälle, pitäisi lakiin saada hoitajille minimimitoitus, nimenomaan siihen hoitotyöhön. Ruokahuolto, siivous ja tukitoimet pitäisi hoitaa muilla ammattilaisilla. Samoin valtiovallan tulisi tilkitä yksityisiltä veronkierto, ei liene liian vaikea yhtälö, tosin Petterin porukalle se ei käy, koska sinne on jo siirtynyt ja siirtyy koko ajan kokkarinousukkaita.
Rahat voi ottaa vaikka hävittäjistä, joita ei 60 tarvitse tilata.
Samoin kustannuksia voidaan kattaa veronkierron vähentämisestä.

  luettu 126 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. KMS, 31.01.2019, 01:34 @ JuX

Mutta kun moottorina on raha, bonukset ja yrityskaupat, lopputulos on nähtävissä.

https://www.talouselama.fi/uutiset/tyontekijat-siella-vaan-lankyttavat-hoivayritysten-haamuhoitajista-on-valitettu-jo-vuosia/bc1a3e51-89da-3822-bb22-a2f99c1a4738?fbclid=IwAR07Q2F1UzzzLi4e7if4dR_w7f...

Samoin valtiovallan tulisi tilkitä yksityisiltä veronkierto, ei liene liian vaikea yhtälö, tosin Petterin porukalle se ei käy, koska sinne on jo siirtynyt ja siirtyy koko ajan kokkarinousukkaita.
Samoin kustannuksia voidaan kattaa veronkierron vähentämisestä.

Mutta kun valtiovalta/hallitus juuri vajaat kaksi vuotta sitten helpotti veronkiertoa hallintarekisterilailla. Siinä Kokoomuksen märkä päiväuni toteutui.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/dee2b37d-a588-4783-96da-16a84c10e621?fbclid=IwAR2mCg9LWSMJPLZ8MpCSFCEyYd02diBQmLZcDXLxs6K0VPmNWNusKwaQF8c

Rahat voi ottaa vaikka hävittäjistä, joita ei 60 tarvitse tilata.

Älä unta nää.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/50815315_377110873116284_3128558279823720448_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=7199b0e6db544764bce76b24c32ecc88&oe=5CBA9C63

  luettu 122 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. raaka, 31.01.2019, 01:52 @ JuX

Tosiaan toimitusjohtajan on hoidettava juoksevat asiat mutta kun on hallituksen puheenjohtaja päivittäiset asiat eivät kuulu toimenkuvaan vaan kuten nimikin sanoo hän johtaa yrityksen hallitusta.Ei silti tarvitse olla yrityksen omistaja
mutta voi antaa toimitusjohtajalle lopputilin toimitusjohtaja ei pysty hallituksen puheenjohtajaa reottamaan ainakaan yksin.
Hyvä että on yrityksiä jotka työllistäävät ihmisiä ja luovat palveluita vapaassa
kilpailussa hyvät pärjäävät ja huonot karsiintuvat on vain jonkun huolehdittava
laadusta. Ennenhän oli "kunnalliskodit"eikä kai niistäkään niin kaunista kerrottavaa ole ja ennen sitä huutolaisjärjestelmä tuskin siinntäkään mitään
kehuttavaa löytyy.,ja voihan jokainen kotonaan vanhuksensa hoidella.
Kivikauden ihmiset kulkiessaan jättivät jos ei pysynyt porukanmukana puunalle
ja hyvästelivät lähtiessää eteenpäin ,ehhkä saattoivat hieman evästäkin jättää.
Japanissa poika tai sukulaiset kantoivat vanhukset vuorelle ja jättivät viikon riisit eväiksi,kyllä vaihtoehtoja löytyy.
Itäisessänaapurissa kuulemma sotaveteraaneja ja vanhuksia syöttivät viikon oikenhyvällä sopalla ja jostainsyystä vain kuolivat uskukoon ken haluaa?

  luettu 133 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. JuX, 29.01.2019, 21:35 @ sotka

Yksityistäminen on asiakkaan taivas.

Esperi Care

Toimii myös päiväkodeissa, sulle-mulle-sulle-mulle....juttu tältä päivältä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/dee2b37d-a588-4783-96da-16a84c10e621

  luettu 174 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. Ookke, 29.01.2019, 22:04 @ JuX

Onneksi on vaalit tulossa sdp on vastaan näitä yksitystämisiä. Pidetään palvelut kunnan hallinnassa ja äänestetään. Sdp vaali voittoon

  luettu 168 kertaa

Asiakkaan taivas

kirj. raaka, 30.01.2019, 07:23 @ Ookke

Ota Ookke rauhallisesti, älä tee vielää änestyspäätöstäsi vaaleihin on vielä aikaa
saattaa löytyä ennen vaaleja vielä vaikka mitä?Meillä rantoolla suoritetaan
valinta vasta päivää enneen äänestystä,luotettavalla tikkataulumenetelmällä
tähänasti olemme olleet siihen tyytyväisiä.On tulos ollut mikä vain niin aina ollaan menossa huonompaan suuntaan .Ainoastaan venäjällä on hyvin sielä ei ole vanhuksia laisinkaan kuoleevat ennen sitä, ei tarvita vahustenhoitolaitoksiakaan.

  luettu 179 kertaa
Keskustelun etusivulle
108379 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!