www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Lineaarinen

Kuukausi vielä? (Yleistä keskustelua)

kirj. raaka, 07.02.2019, 07:32

Mihin ovat piiloutuneet kaikki verkon tietäjät ,poliittisen keskustelun pitäisi päivä päivältä vai n kohti vaaleja menessä kiihtyä,älkää luovuttako .Paljon on vielä korjaamattomia asiota ei kannata luottaa että kannattamansa puolueen kannatus pysyy vaaleihinasti ilman kommenttejanne ei kaikkia epäkohtia ole vielä päästetty julkisuuteen .Puoluetoimistoissa etsitää kilpailioiden tekemiä virheitä
millä heittää lokaa niskaan ,sellaistahan politiikanteko on ja lupailemista mahdottomia äänestäjien hämäämiseksi ja me uskomme.Eikun joukolla kaikki antamaan
viisaita heuvoja kuinka saamme maamme nousuun etenki kotikuntamme.Meillä rantoolla ollaan hereillä meillä ei satuihin usko kuin lapset,eikä nekään.

  luettu 121 kertaa

Kuukausi vielä?

kirj. Pälkäneeltä päin, 07.02.2019, 09:08 @ raaka

Henkilökohtaisesti naureskelin tuolle "100e lisää kuussa eläkkeeseen" slogania. Sillä saadaan hölmöläiset äänestämään "puoluettaan" niinkuin ennenkin. Ja tapansa mukaan (niinkuin muutkin) vaalien jälkeen toteavat että "nyt ei ole rahaa toteutttaa vaalilupauksia". Mutta tällä valehtelulla saadaan kansa pysymään äänestäjinä ja synnytetään toivon kipinä. Niinkuin haave lottovoitosta. Ja toinen hyväkäs saa äänestäjänsä pysymään ruodussa kyselemällä "asiantuntevasti" että "missäs se teidän rahakirstu on". Josta päästään ennen vaaleja vaalien jälkeiseen tunnelmaan ja odottamaan tilannetta kun voidaan sanoa "Mutta mehän sanottiin jo aikoinaan...".

Jos tarkastellaan asiaa toisin... Lapsille ei riitä 100e/kk korotusta. Mistä se tulisi eläkkeeseen? Lapsia kun näyttää kuitenkin olevan vähemmän kuin eläkeläisiä:

http://www.stat.fi/tup/suoluk/suoluk_vaesto.html

Tosin, voi olla että kohta riittää rahaa lapsillekkin jos syntyvyys jatkaa samaa kulkua. Se kun on puolittunut lyhyellä aikaa. Ja jatkaa laskuaan:

http://www.stat.fi/til/vaerak/2017/01/vaerak_2017_01_2018-10-01_tau_004_fi.html

Ehkä tämä kannattaisi ottaa vaaliteemaksi, vaikka se on tähän asti ollut se kaikkein petetyin/kulunein vaaliteema. Mutta sillä saattaisi saada kansan havahtumaan.

  luettu 101 kertaa

Kuukausi vielä?

kirj. tuntematon, 07.02.2019, 10:11 @ Pälkäneeltä päin

Jos puhutaan Saharasta kuussa lisää takuueläkkeisiin, ei muutos ole järin suuri. KELA (valtio) säästää asumistukea ja toimeentulotuissa sen minkä valtio kansaeläkkeissä lisää maksaa. Jokunen työeläkeläinen saattaisi siirtyä yksistään kansaneläkkeen piiriin.

  luettu 105 kertaa

Kuukausi vielä?

kirj. Jouni, 07.02.2019, 18:10 @ tuntematon

Jos puhutaan Saharasta

Kuinka tekonurmikenttä tähän liittyy? Onko Koskin demarit taas luvannut liikoja jalkapalloharrastuksen ylläpitoon?

  luettu 88 kertaa
Keskustelun etusivulle
108390 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 14 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 14 vierasta)
Ota yhteyttä!